VIDEO Ministrul indian de Externe a citit, din greşeală, discursul omologului portughez la o reuniune ONU

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principalul partid de opoziţie din India l-a criticat pe ministrul de Externe, SM Krishna, că a citit discursul ministrului portughez de Externe, la reuniunea ONU de sâmbătă, relatează BBC News.

Krishna nu are "dreptul moral" să continue să deţină postul după ce a făcut ţara "de râs", a declarat liderul partidului de opoziţie, Venkaiah Naidu.

Ministrul indian a citit, sâmbătă, timp de trei minute, din discursul omologului său portughez. După ce a fost corectat de către un oficial, el a afirmat că a fost o "greşeală" şi că "nu este nimic rău în asta".

"A fost o neglijenţă sau o greşeală? Premierul Manmohan Singh ar trebui să explice naţiunii de ce şi cum s-a întâmplat acest lucru, la un forum mondial. El ar trebui să explice, de asemenea, care sunt paşii făcuţi în acest sens", a declarat Naidu, citat de Press Trust of India (PTI). "A fost un exemplu elocvent pentru felul în care funcţionează Guvernul şi cum muncesc miniştrii", a adăugat el.

Krishna a încercat să explice gafa, afirmând că astfel de lucruri se întâmplă pentru că numeroase dintre aceste discursuri punctează, la început, aceleaşi lucruri. "Nu a fost nimic greşit în asta. Erau atât de multe hârtii împrăştiate în faţa mea, încât dintre acestea a fost luat, din eroare, discursul greşit", a spus ministrul.

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite