VIDEO Columbianul Edward Hernandez este cel mai mic om din lume. El are 70 de centimentri înălţime!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La doar 24 de ani, Edward Nino Hernandez este cel mai mic om din lume, bărbatul din Columbia având o înălţime de doar 70 de centimetri, după cum informează Associated Press.

Hernandez nu pare intimidat de faptul că le ajunge oamenilor obişnuiţi până aproape de genunchi. Columbianului îi place să danseze reggaeton, îşi doreşte o maşină puternică, de preferinţă un Mercedes, şi speră ca, într-o zi, să-i întâlnească pe Jackie Chan, Sylvester Stallone şi fostul preşedinte columbian Alvaro Uribe.

Mai citiţi şi:

Record Guiness pentru un actor italian: 50 de ani acelaşi rol

Edward Nino Hernandez cântăreşte doar 10 kilograme în greutate, la cei 70 de centimetri înălţime. "Nino nu a mai crescut de la vârsta de doi ani", a explicat Noemi Hernandez, mama celui mai scund om din lume. Până pe 13 martie chinezul El Pingping a fost considerat cel mai scund om de pe planetă, fiind mai mic cu patru centimetri mai înalt decât Hernandez.

Totuşi, de pe 14 octombrie, Edward Nino Hernandez va pierde supremaţia de "cel mai scund om din lume" în defavoarea nepalezului Khagendra Thapa Magar, care măsoară doar 56 de centimetri, însă acesta nu a împlinit, încă, vârsta de 18 ani.

Referitor la înălţimea lui Hernandez, medicii nu au putut să explice de ce columbianul nu a mai crescut în ultimele două decenii din viaţă. "Doctorii nu ne-au dat niciun diagnostic şi nu ştim de ce boală suferă", a explicat Noemi Hernandez pentru Associated Press. Mama lui Nino a mai precizat că acesta a cântărit 1,5 kilograme la naştere şi a măsurat 38 de centimetri în lungime.

"Mă simt fericit pentru că sunt unic în lume", a declarat Edward Nino Hernandez pentru sursa citată. Columbianul are probleme de sănătate, acesta suferind de cataractă, boală care necesită o intervenţie chirurgicală pe care familia sa nu şi-o poate permite.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite