VIDEO Şase soldaţi israelieni filmaţi dansând în timpul misiunii în Palestina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase soldaţi israelieni riscă pedeapsa cu înschisoarea după ce au dansat în timp ce patrulau pe o stradă din Palestina. Imaginile au fost surprinse şi postate pe youtube, declanşând reacţii vehemente din partea armatei.

O filmare cu soldaţii israelieni care se opresc din patrulare şi încep să danseze pe melodia "Tick Tock" a cântăreţei americane Kesha a fost difuzată de mai multe televiziuni luni seara.

Iniţial înregistrarea a apărut pe YouTube, iar autorul ei i-a identificat pe soldaţi ca făcând parte din armata israeliană prezentă în oraşul Hebron din Palestina. Autorul a retras filmarea de pe youtube, dar televiziunile israeliene au preluat imaginile şi le-au difuzat în mai multe rânduri.

Şase soldaţi care patrulau se opresc pe o stradă pustie din Hebron şi încep să danseze cu mişcări amuzante de Macarena, scrie AP. În timpul patrulării, cei şase bărbaţi încep brusc să danseze, coordonarea lor făcându-i pe jurnaliştii americani să se întrebe dacă nu cumva soldaţii au repetat dansul înainte.

Armata i-a informat pe comandanţii trupelor din Nahal despre incident şi soldaţii riscă acum pedepse cu înschisoarea.

Un ofiţer de la Centrul de Comandă din Hebron a încercat să explice atitudinea soldaţilor: "Situaţia în această zonă este acum destul de calmă, nu mai avem niciun incident, soldaţii se plictisesc şi ajung să se comporte în acest mod", a spus ofiţerul.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite