VIDEO O căţeluşă din Germania a fătat 17 pui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O căţeluşă din Germania a fătat 17 pui, spre marea bucurie a stăpânilor, care au resimţit totuşi din plin efortul de a hrăni cu biberonul o întreagă "armată" de căţeluşi, dat fiind că mama lor nu mai putea face faţă cererii.

Stăpâna căţeluşei din rasa Rhodesian Ridgeback, Ramona Wegemann, a declarat că timp de patru săptămâni abia dacă a apucat să aţipească, preocupată fiind ca niciun pui să nu moară. Ea a spus că atunci când o căţea fată atât de mulţi pui, mulţi dintre ei mor în prima săptămână. "Când terminam de hrănit ultimul căţeluş, primului îi era din nou foame. Dar toţi căţeluşii noştri au supravieţuit. Este incredibil şi minunat", a spus propreietara "minunăţiilor", citată de nydailynews.com.

Căţeluşa Etana a fătat opt femele şi nouă masculi, la 28 septembrie, la Ebereschenhof, în apropiere de Berlin.
De cel puţin cinci ori pe zi, Wegemann i-a hrănit pe căţeluşi cu o formulă specială de lapte deoarece mama căţeilor nu ar fi putut face faţă. Femeia, în vârstă de 32 de ani, care lucrează pe cont propriu ca psihiatru de câini, a luat o pauză şi s-a dedicat îngrijirii căţeilor, împreună cu soţul ei.

Este a doua oară când Etana naşte aşa de mulţi pui, la prima sarcină aceasta aducând pe lume 8.
Femelele au fost botezate Bahati, Binta, Bahya, Bashima, Batouuli, Binki, Bora, Bisa, iar masculii se numesc Baakir, Banjoku, Belay, Bruk, Bundu, Bayo, Bukekayo, Biton şi Bulus. Toţi căţeii au primit nume africane deoarece câinii Rhodesian Ridgeback sunt o rasă de copoi african.

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite