VIDEO Fiul lui Gaddafi anunţă: "Libia este în pragul războiului civil"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Seif Al-Islam Gaddafi, fiul liderului libian Muammar Gaddafi, a declarat într-o alocuţiune televizată că Libia este în pragul războiului civil şi ţinta unui complot străin.

Seif Al-Islam Gaddafi a recunoscut că mai multe oraşe, dintre care Benghazi şi Al Bayda, au căzut pradă unor ciocniri violente şi că protestatarii au pus mâna pe arme militare. "Zeci de mii de persoane se îndreaptă spre Tripoli", a declarat el, potrivit Agerpres.

"În acest moment mai multe tancuri conduse de civili se deplasează spre Benghazi. La Al Bayda oamenii au arme, iar numeroase depozite de muniţie au fost jefuite. Avem arme, armata are arme, forţele ce vor să distrugă Libia au arme", a spus el.

Potrivit fiului lui Gaddafi, confruntările sunt provocate de elemente străine vizând să distrugă unitatea ţării şi să instaureze o republică islamică. El a acuzat jurnaliştii străini că exagerează numărul victimelor.

Seif al-Islam Gaddafi a mai promis, în direct la postul public, o serie de reforme prin care se elimină unele restricţii.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite