Un emigrant indian a pierdut 16 rude în accidentul aviatic de ieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un indian care emigrase în Arabia Saudită şi-a pierdut 16 rude în accidentul aviatic care a avut ieri loc în provincia Mangalore, în urma căruia au deecedat 159 de persoane.

Samir Sheikh şi-a pierdut soţia, doi copii, un unchi şi alte 12 rude care mergeau în India la funeraliile bunicii acestuia, potrivit cotidianului Khaleej Times.

Sheikh, un om de afaceri care locuieşte în Arabia Saudită, se afla în Mumbai şi urma să plece la Mangalore, în momentul accidentului. Bunica sa decedase vineri.

În urma prăbuşirii avionului Boeing 737, cu 166 de persoane la bord, care se deplasa pe ruta Dubai-Mangalore, s-au înregistrat 159 de decese. Iniţial au existat opt supravieţuitori, dar din cauza arsurilor grave, unul dintre aceştia, o fetiţă în vârstă de şapte ani, a decedat la spital.

Venind de la Dubai, avionul Air India Express - filială a Air India - s-a prăbuşit ieri la aterizarea în Mangalore, în sudul Indiei.

Acesta este cel mai grav accident din India din 1996, când două avioane, unul din Kazahstan şi un avion de linie saudit, au intrat în coliziune în zbor în apropiere de New Delhi, provocând în total moartea a 349 de persoane.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite