Un bărbat a supravieţuit patru săptămâni sub dărâmăturile din Haiti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipele de salvare au găsit un alt supravieţuitor în dărâmăturile unei clădiri din Haiti
Echipele de salvare au găsit un alt supravieţuitor în dărâmăturile unei clădiri din Haiti

Evan Muncie, un bărbat în vârstă de 28 de ani a fost scos luni în viaţă de sub dărâmăturile unei clădiri din capitala statului Haiti, după aproape patru săptămâni de la devastatorul seism din 12 ianuarie, transmite postul american de televiziune CNN.

Haitianul a fost identificat printre rămăşiţele a ceea ce era cândva o piaţă, unde acesta vindea orez. Bărbatul suferă de deshidratare severă şi malnutriţie, dar viaţa nu îi este în pericol.

Medicii care i-au acordat primul ajutor au spus că bărbatul era numai piele şi os. Nu mâncase de multă vreme şi avea plăgi deschise la ambele picioare. Bărbatul le-a povestit medicilor că cineva i-a dat apă atunci când se afla sub dărâmături, dar doctorii spun că Muncie este vizibil confuz şi uneori continuă să creadă că se află în continuare prins în moloz.

Un puternic cutremur cu magnitudinea de 7.0 a devastat capitala haitiană Port-au-Prince, la 12 ianuarie 2010. Peste 200.000 de victime au rezultat în urma catastrofei.

Guvernul din Haiti a declarat încheiate operaţiunile de salvare pe 23 ianuarie, însă s-au găsit supravieţiutori până pe 27 ianuarie.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite