UPDATE Cel puţin 91 de pasageri au fost răniţi în accidentul aerian din Jamaica

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Avionul a aterizat în condiţii meteo nefavorabile
Avionul a aterizat în condiţii meteo nefavorabile

Un avion al companiei American Airlines care venea din Miami a ieşit de pe pistă marţi noapte la aterizarea pe Aeroportul Internaţional Kingston din Jamaica, însă în cele din urmă a oprit în siguranţă, relatează AP şi Reuters.

UPDATE

Aproximativ  91 de pasageri au fost răniţi în accidentul unui Boeing 737 al American Airlines, ieşit de pe pistă în noaptea de marţi spre miercuri în timpul aterizării pe aeroportul internaţional din Kingston, a anunţat miercuri ministrul jamaican al informaţiei, Daryl Vaz, potrivit AFP.

Din cele 154 de persoane aflate la bordul avionului care efectua o cursă Miami-Kingston, 91 au fost rănite, niciuna grav însă, iar cele mai multe au fost externate deja din spitalul public din Kingston, unde au beneficiat de îngrijiri medicale, a precizat Daryl Vaz, transmite CNN.

Majoritatea rănilor suferite sunt fracturi şi, bineînţeles, sunt leziuni şi contuzii a explicat oficialul jamaican, precizând că pasagerii au fost serios zguduiţi de accident.

Bilanţul precedent indica 40 de pasageri răniţi.

Zborul 331 avea la bord 152 de oameni, cel puţin 40 dintre aceştia fiind răniţi în urma accidentului, relatează jurnaliştii locali. Purtătorul de cuvânt al companiei, Charley Wilson, a spus că nu s-au înregistrat decese. "Pasagerii răniţi au fost duşi la Spitalul Public Kingston". 

Purtătoarea de cuvânt a Administraţiei Federale a Aviaţiei, Laura Brown, a precizat la rândul său că avionul era un Boeing 737. Mai multe detalii oficiale despre acest accident nu există încă, pasagerii le-au spus atuorităţilor locale că avionul a încercat să aterizeze în condiţii de ploaie puternică.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite