Un avion a luat foc şi s-a prăbuşit în Alaska. Trei persoane au murit în urma impactului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un avion a luat foc după ce s-a prăbuşit duminică în Parcul Naţional Denali, din Alaska, au declarat martori şi oficiali citaţi de CNN.

UPDATE 11.25 Conform autorităţilor, trei persoane şi-au pierdut viaţa în accidentul aviatic din Parcul National Denali din Alaska. Anunţul a fost făcut, luni, de oficialii federali şi de forţele locale de poliţie.

O aeronavă de tip cargo, cu patru motoare, s-a prăbuşit duminică în jurul orei locale 16.15 (luni, 03.15, ora României), potrivit purtătorului de cuvânt al Administraţiei Federale a Aviaţiei, Allen Kenitzer. Aeronava este un avion de tip Fairchild C-123. Din câte se pare, la bord se aflau doar cele trei persoane, membri ai echipajului.

Cercetările sunt în curs, un raport preliminar urmând să fie dat presei luni după amiază. Anchetatorii au declarat că există posibilitatea ca cele trei persoane decedate să-şi fi pierdut viaţa în momwentul impactului cu solul şi nu în explozie.

Pompierii depun în continuare eforturi pentru a stinge flăcările în urma prăbuşirii avionului, a declarat Clint Johnson, din cadrul Comisiei Naţionale pentru Siguranţa Transporturilor. Deocamdată nu se cunoaşte modelul avionului prăbuşit şi nici câte persoane se aflau la bord.

Conform CNN, informaţiile iniţiale indică faptul că avionul s-a prăbuşit duminică în jurul orei locale 16.15 (luni, 03.15, ora României), potrivit purtătorului de cuvânt al Administraţiei Federale a Aviaţiei, Allen Kenitzer.

El a afirmat că avionul ar putea fi un model cu patru motoare, însă autorităţile caută în continuare informaţii despre accident. Deocamdată nu se ştie nimic despre soarta persoanelor de la bord.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite