Sursă locală: Fidel Castro a apãrut în public

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fidel Castro şi-a fãcut apariţia în public pentru prima datã în decurs de câteva luni, a declarat duminicã pentu AP o oficialitate localã încercând sã înlãture zvonurile potrivit cãrora liderul revoluţionar cubanez ar fi pe moarte.

În vârstã de 86 ani, 'el lider maximo' a întâmpinat sâmbãtã la Hotel Nacional un oaspete venezuelean de rang înalt cu care a discutat timp de o jumãtate de orã, a indicat un membru al conducerii hotelului.

'Mi s-a spus cã aratã foarte bine', a insistat pentru AP directoarea comercialã a hotelului Yamila Fuster. Deocamdatã nu au fost oferite fotografii, dar imagini ale acestei întâlniri dar vor fi date în curând presei, potrivit aceleiaşi surse

Sãnãtatea fostului preşedinte cubanez este o problemã de securitate naţionalã. În ultimii ani, starea fizicã a lui Fidel Castro a fãcut şi face obiectul unor intense speculaţii, potrivit AP. El nu a mai apãrut la televiziune din luna martie, cu ocazia vizitei Papei Benedict al XVI-lea.

Informaţiile conform cãrora fostul lider cubanez a murit sau este pe moarte s-au intensificat deoarece Fidel Castro nu l-a felicitat public pe preşedintele venezuelean Hugo Chavez, cu ocazia realegerii sale în funcţie la 7 octombrie.

O scrisoare de felicitare cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la înfiinţarea şcolii de medicinã şi atribuitã lui Castro a fost publicatã, joia trecutã, de mass-media cubaneze.

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite