Supravieţuitor al accidentului aviatic din Columbia: "Am văzut totul explodând!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O franţuzoaică, supravieţuitoare a accidentului unui avion care s-a rupt în trei părţi la aterizare luni, pe insula columbiană San Andres, în Caraibe, a povestit că a simţit "avionul apropiindu-se foarte, foarte repede de pistă", înainte de a vedea totul "zburând" şi "explodând", relatează AFP.

Călătoria avionului Boeing 737-300 al companiei columbiene Aires, care a părăsit Bogota la ora locală 00.07 (08.07, ora României), se desfăşurase până atunci fără probleme, a povestit Virginie Giroux, în vârstă de 28 de ani, contactată telefonic de AFP la San Andres.

Mai citiţi şi:

Un avion cu 116 pasageri a aterizat de urgenţă la Timişoara

Deodată, în mijlocul unor puternice turbulenţe, "în momentul în care avionul cobora, am avut impresia că el se apropia foarte, foarte repede de pista de aterizare", a povestit această educatoare de grădiniţă, care suferă de un hematom la abdomen.

"Înainte, am văzut unul sau două fulgere atunci când cobora, dar nu în momentul impactului", a continuat ea, contestând teza potrivit căreia un trăsnet ar fi putut avea un rol în producerea accidentului.

"Nu am simţit contactul cu solul. Am văzut doar totul zburând, totul explodând", a continuat ea.

Pasagera, care predă la liceul francez Pereira, din nord-vestul Columbiei, nu are decât răni uşoare, printre care, se pare, şi un hematom la abdomen din cauza presiunii centurii de siguranţă.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite