VIDEO Sex-gate în Australia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dezvăluirile făcute de o fostă barmaniţă, Michelle Chantelois, agită apele pe scena politică din statul Australia de Sud.

Într-un interviu televizat, difuzat la sfârşitul săptămânii trecute, Chantelois a mărturisit că, timp de mai mulţi ani, a avut o relaţie intimă cu premierul Mike Rann, politician laburist cunoscut şi apreciat pentru sumele mari investite în refacerea sistemului feroviar şi a instituţiilor de învăţământ.

Potrivit declaraţiilor făcute de Chantelois (39 de ani), relaţia cu Rann s-a derulat în perioada în care era angajată la barul Parlamentului, iar întâlnirile amoroase aveau loc în biroul premierului, aflat la doar câţiva metri de aula în care se dezbăteau proiectele legislative.

„Monica Lewinsky a Australiei", după cum a fost denumită Chantelois de presa locală, a mai povestit că a păstrat circa 200 de sms-uri „explicite

" trimise de Rann între martie 2004 şi octombrie 2005.
Mike Rann, 56 de ani, căsătorit din 2006, se abţine, deocamdată, de la orice comentariu. În schimb, purtătorul de cuvânt al Partidului Laburist, Tom Koutsantonis, susţine că „el este cel mai bun premier pe care l-a avut vreodată Australia de Sud, iar acesta e singurul lucru care contează".

Cotidianul „The Australian" este de părere însă că dezvăluirile făcute de Michelle Chantelois l-ar putea costa pe premier al treilea mandat la alegerile ce urmează să aibă loc în martie 2010.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite