Roşii crescute cu apă de mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cercetătorii italieni au pus la punct o metodă de cultivare a legumelor, pe baza apei de mare. Cei mai avantajaţi vor fi cultivatorii de pe coastele marine, cărora li se oferă posibilitatea

Cercetătorii italieni au pus la punct o metodă de cultivare a legumelor, pe baza apei de mare. Cei mai avantajaţi vor fi cultivatorii de pe coastele marine, cărora li se oferă posibilitatea utilizării, la udatul plantelor, a unei diluţii cu 10-12% apă de mare. Roşiile astfel obţinute au dimensiunile reduse la jumătate, în schimb gustul lor este cu mult mai bun, mai intens. De asemenea, ele conţin o concentraţie mai mare de vitamine precum C şi E. Legumele crescute cu apă de mare ar putea fi, astfel, o soluţie de contracarare a unei eventuale crize a apei dulci.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite