Resturi umane au fost descoperite pe roata unui avion saudit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Resturile unui corp uman au fost găsite pe roata unui avion saudit Nass Air, care a aterizat în capitala Riad după decolarea din Beirut, a declarat ministrul Transporturilor din Liban, citat de AFP.

Ministrul a confirmat că resturile au fost găsite pe un avion Airbus 320, aparţinând companiei saudite Nass Air, care a aterizat la Riad, vineri, puţin după miezul nopţii, având la bord 130 de pasageri.  Rămăşiţele umane au fost descoperite la scurt timp după aterizare, în timp ce aveau loc operaţiuni de întreţinere, a declarat sursa citată. 

Oficialul a adăugat că este primul accident de acest gen în care este implicată o fiinţă umană pe aeroportul din Beirut. De asemenea el a susţinut că a fost lansată o anchetă, iar cadavrul nu a fost identificat.

"Un bărbat, care nu a fost încă identificat, a reuşit cumva să se agăţe de roata avionului înainte de decolare din Beirut, fără să fie observat de turnul de control", a declarat oficialul, neautorizat să vorbească cu presa.

Potrivit Agenţiei Naţionale libaneze de Informaţii (NNA), pasagerii zborului au văzut un om purtând o şapcă de base-ball care se precipita pe lângă avionul care era pe punctul de a decola.

"Pasageri şi însoţitorii de zbor au spus pilotului, dar el nu a făcut nimic şi a procedat la decolare fără a informa turnul de control din Beirut", susţine într-un raport NNA.

Un oficial al Nas din Riyadh a declarat ca firma aşteaptă raportul oficial al Autorităţii Generale a Aviaţiei Civile saudite înainte de a comenta sau a da detalii despre incident.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite