Prinţul William, în operaţiune de salvare după 48 ore de la anunţarea logodnei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prinţul William a pilotat un elicopter într-o operaţiune de viaţa şi de moarte, la 48 de la anunţarea logodnei cu Kate Middleton.

Prinţul erou a co-pilotat un elicopter RAF Sea King, salvând astfel un bărbat de la un atac de cord în mijlocul unei furtuni pe munte, potrivit Mirror.

Printr-o manevră îndrăzneaţă, William a folosit o mica pauză în ceaţa deasă pentru a ghida elicopterul şi a lăsa la sol un membru al echipajului său.

"Dacă nu era el şi restul echipajului său, aş fi mort", a spus Greg, bărbatul salvat, care şi-a revenit după operaţie.

"Sunetului elicopterului care se apropia, a fost cel mai plăcut sunet pe care l-am auzit vreodată. El şi echipajul său mi-au salvat viaţa. "

Prinţul William a salvat minute vitale prin exploatarea unei pauze a vremii îngrozitoare. Profitând de momentul în care vântul puternic şi ploaia s-au oprit, el s-a apropiat mult de locul unde era Greg, la o altitudine de 3650 m, şi a zburat cu el la spital, în apropiere Bangor.

"Nu am ştiut că Prinţul William a pilotat elicopterul până când am ajuns la spital. Chiar şi atunci, nu mă simţeam prea bine pentru ca să realizez ce se întâmplă. cineva mi-a şoptit: 'Prinţul William te-a adus la spital.' 'Oh, spune-i că îi mulţumesc.'"

"Doar ce îl văzusem la televizor, anunţând logodna cu Kate, cu câteva ore în urmă. Salvarea mea a fost prima sa misiune de când s-a întors la serviciu. Mă simt norocos că trăiesc, dar şi mai norocos că am fost salvat de viitorul rege al Angliei. Vreau să-i spun cât de recunoscător sunt pentru gestul său şi al întregii echipe."

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite