Poliţia sud-africană a arestat trei bărbaţi suspectaţi de asasinarea fostului pugilist Corrie Sanders

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corrie Sanders * Foto: Reuters
Corrie Sanders * Foto: Reuters

Poliţia din Africa de Sud a arestat, joi, trei zimbabwieni suspectaţi cã l-au împuşcat, sãptãmâna trecutã, în timpul unui atac într-un restaurant din Brits, pe fostul pugilist Corrie Sanders, campion mondial la categoria grea în 2003, informeazã AFP.

Cei trei bãrbaţi, dintre care unul de 19 ani, iar ceilalţi de 20 de ani, au fost arestaţi în apropiere de Brits, iar poliţiştii au gãsit asupra lor mai multe bunuri luate de la victimele de sâmbãtã, între care şi un telefon mobil şi cheile unor maşini.

"Cei trei suspecţi sunt zimbabwieni şi se vor prezenta în faţa magistraţilor din Brits la 1 octombrie, pentru a rãspunde acuzaţiilor de ucidere şi de jaf armat", au precizat autoritãţile locale, într-un comunicat.

Fostul pugilist sud-african Corrie Sanders, campion mondial la categoria grea, versiunea WBO în 2003, a fost împuşcat la o petrecere prilejuită de aniversarea nepotului sãu.

Conform poliţiei şi martorilor, trei bãrbaţi înarmaţi au intrat în restaurantul din Brits, sâmbãtã searã, şi au început sã tragã focuri de armã, Sanders fiind împuşcat în stomac şi în mânã. Fostul sportiv, în vârstã de 46 de ani, a murit duminicã dimineaţã, la spital.

Cornelius (Corrie) Sanders s-a retras din activitate în 2008, cu un bilanţ de 42 de victorii şi patru înfrângeri. El a fost campion mondial al greilor în 2003, dupã ce l-a învins pe ucraineanul Vladimir Klitschko.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite