Poliţia din Mexic a găsit 15 bărbaţi decapitaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii mexicani au descoperit astăzi 15 bărbaţi decapitaţi, în oraşul Acapulco, din sudul ţării, informează Efe citând oficiali locali.

Potrivit unui comunicat al Secretariatului pentru Siguranţă Publică, trupurile decapitate au fost găsite pe un trotuar, în faţa unui centru comercial.

Macabra descoperire a fost făcută în momentul în care agenţii de poliţie au ajuns în zonă, unde un automobil era în flăcări. Ulterior, poliţiştii au realizat că în zonă mai erau abandonate alte patru maşini.

Forţele de ordine au găsit pe un trotuar, în faţa Centrului comercial Plaza Senderos, cadavrele celor 15 bărbaţi, ale căror capete fuseseră lăsate "într-un singur loc, cu excepţia unuia semi-desprins de corp şi care prezenta urmele unui impact produs de un proiectil de la o armă de foc", se mai arată în comunicat.

Lângă cadavre au fost lăsate două mesaje, al căror conţinut nu a fost făcut public de către Secretariatul pentru Siguranţă Publică. Din acest motiv, se crede a fost vorba de o acţiune de crimă organizată.

Acapulco, un centru turistic foarte căutat la nivel naţional, a fost de-a lungul timpului scena unor dispute violente între diversele grupuri de traficanţi de droguri, transmite Agerpres.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite