Roman Polanski va ieşi vineri din închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polanksi va locui în cabana sa din Gstaad
Polanksi va locui în cabana sa din Gstaad

Roman Polanski nu va ieşi din închisoare mai devreme de vineri, a anunţat marţi Ministerul elveţian al Justiţiei, care a declarat că nu a fost încă plătită cauţiunea cineastului franco-polonez în valoare de 3 milioane de euro, relatează AFP.

Roman Polanski nu va ieşi din închisoare mai devreme de ziua de vineri, cauţiunea urmând să fie plătită în zilele următoare, a declarat Folco Galli, purtătorul de cuvânt al Ministerului elveţian al Justiţiei, adăugând că acesta urmează să fie transferat în cabana sa din Gstaad.

În faţa reşedinţei regizorului, numeroşi jurnalişti şi cameramani au început să-şi ridice tabăra după mai multe zile de aşteptare zadarnică în zăpadă şi frig.

Justiţia elveţiană a autorizat eliberarea pe cauţiune, cu domiciliu forţat în cabana din Gstaad a lui Roman Polanski, care va trebui să poarte tot timpul o brăţară electronică.

No title

SUA au cerut extrădarea realizatorului, în vârstă de 76 de ani, de către pentru întreţinerea de relaţii secuale ilegale cu o minoră de 13 ani în 1977. Polanski a pledat vinovat la momentul respectiv.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite