Obama le-a arătat congresmenilor pozele cu Bin Laden mort / „Sunt oribile, n-am nicio îndoială, el e“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Barack Obama a început să le prezinte aleşilor legislativului american mai multe fotografii care îl înfăţişau pe Osama Bin Laden mort, senatorii fiind îngroziţi de aceste poze.

După ce preşedintele american a precizat că imaginile cu Bin Laden nu vor fi făcute publice, Obama le-a prezentat aleşilor americani poze oribile cu cel mai căutat om de pe planetă.

Printre cei care au văzut pozele s-a aflat şi senatorul republican de Oklahoma, James Inhofe, care a declarat la CNN că i-au fost prezentate 15 imagini cu Bin Laden mort. „Sunt oribile, un glonţ i-a intrat pe o ureche şi i-a ieşit prin globul ocular. Alt glonţ a intrat prin globul ocular şi a explodat. Creierul a ieşit din orbită, era groaznic. N-am nicio îndoială, l-am văzut, era el, Osama Bin Laden", a spus acesta.

Deşi întreaga lume este curioasă să vadă pozele cu Bin Laden mort, există şi persoane care nu doresc săvadă aşa ceva. „Nu mă duc la sediu CIA pentru a vedea fotografiile. Am văzut destui morţi la viaţa mea", a spus senatorul republican John McCain.

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite