Niciun supravieţuitor în avionul militar chilian care a căzut în Oceanul Pacific

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicio persoană din cele 21 care se aflau la bordul avionului Forţelor Aeriene Chiliene nu a supravieţuit după ce aeronava s-a prăbuşit, vineri, în Oceanul Pacific, în timp ce se îndrepta spre arhipelagul Juan Fernandez, situat la 670 de kilometri de continent, relatează Reuters.

Scafandrii au găsit deja patru corpuri, două de bărbaţi şi două de femei, care nu au fost încă identificate. "Am ajuns la concluzia că impactul a fost atât de puternic, încât i-a omorât pe toţi cei aflaţi la bord aproape instant ", a declarat ministrul apărării chilien, Andres Allamand. Avionul, de tip Casa 212, a încercat să aterizeze vineri pe insulă de două ori, fără însă succes din cauza vântului şi a pl oii.

Avionul, care a decolat de la Santiago, transporta trei membri ai echipajului şi 18 pasageri, dintre care cinci făceau parte din echipa canalului de televiziune TVN (printre ei şi prezentatorul Felipe Camiroaga). Aceştia voiau să se deplaseze în arhipeleag pentru a realiza un reportaj despre reconstrucţia unei aşezări grav lovite de seismul urmat de tsunami de la 27 februarie 2010.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite