„Mulţumim organelor statului şi preşedintelui“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Singurul român din grupul de cetăţeni răpiţi în Egipt este Oana Kallis, în vârstă de 33 de ani, originară din Iaşi. Aceasta este căsătorită şi trăieşte în Germania de mai mulţi ani.

Singurul român din grupul de cetăţeni răpiţi în Egipt este Oana Kallis, în vârstă de 33 de ani, originară din Iaşi. Aceasta este căsătorită şi trăieşte în Germania de mai mulţi ani. A terminat Facultatea de Medicină în România, iar acum lucrează în Germania. 

De-a lungul perioadei de criză, părinţii săi au refuzat să facă declaraţii presei, însă ieri aceştia au putut în sfârşit să îşi exprime bucuria pentru eliberarea fiicei lor. “Mulţumesc organelor statului şi preşedintelui Traian Băsescu. După ce am văzut fata la televizor, normal că ne bucurăm. De reuşit, nu am reuşit să vorbim cu ea. Vreau să o ştiu la casa ei, normală, ca şi până acum”, a declarat Liviu Constantiniu, tatăl Oanei. Acesta a stat închis în casă, cu soţia, până în momentul în care şi-a văzut în sfârşit, la televizor, fiica eliberată.

“Era apropiată mult de mama ei”, povestea fosta dirigintă din liceu a Oanei, Tudoriţa Beldie. “Era ca o carte deschisă. Foarte sinceră şi o elevă de excepţie. O fată foarte serioasă în muncă, cu o cultură generală vastă”, mai spune Tudoriţa Beldie. Fostul profesor susţine însă că unul dintre defectele Oanei Kallis este faptul că nu îşi poate ascunde sentimentele. “Avea un chip pe care se putea citi uşor când cineva nu-i plăcea”, rememorează fosta dirigintă.

Nici pentru foştii săi colegi de liceu Oana Kallis nu a  fost o colegă oarecare. “O colegă de nota 10. A învăţat foarte bine şi se comporta foarte frumos cu toţi. Nu avea nimeni ce să-i reproşeze”, declara în urmă cu câteva zile, pentru “Adevărul”, Alina Forăscu.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite