Mănuşa lui MJ costă de zece ori mai mult decât creierul lui Einstein

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O singură mănuşă a regelui muzicii pop, Michael Jackson a fost vândută, weekendul trecut, pentru 330.000 de dolari, în cadrul unei licitaţii care a avut loc la Beverly Hills. Mănuşa desperecheată este una dintre cele purtate de cântăreţ în turneele sale din anii '80. La aceeaşi licitaţie, o radiografie a creierului savantului german Albert Einstein, părintele teoriei relativităţii, a fost vândută cu doar 39.000 de dolari.

Licitaţia care s-a desfăşurat sub numele de „Icoaneşi idoli", de casa de licitaţii Julien's Auctions, a fost dedicată vânzării unor obiecte asociate numelor unor celebrităţi, informează msnbc.msn.com.

Pe lângă mănuşă, a fost scoasă la vânzare şi o jachetă a lui Michael Jackson care s-a dat cu 96.000 de dolari, respectiv o pălărie vândută cu 72.000 de euro.

Alte obiecte scoase la licitaţie au fost sticluţele goale de medicamente ale actriţei Marilyn Monroe, care au fost vândute contra a 19.000 de dolari, dar şi o jacheta în stil military purtată de John Lennon, cumpărată cu 240.000 de dolari.

În cele două zile de licitaţii s-au strâns peste 3 milioane de dolari

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite