Iranul susţine că a arestat 12 agenţi CIA care vizau programul său nuclear

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iranul a arestat 12 agenţi CIA care operau în colaborare cu serviciile de informaţii israeliene şi cu alte agenţii regionale şi vizau armata iraniană şi programul său nuclear, a declarat un influent parlamentar de la Teheran, Parviz Sorouri.

"Aparatele de spionaj ale Statelor Unite şi regimului sionist au încercat să aducă pagube Iranului atât din interior, cât şi din exterior, cu o lovitură grea, folosind serviciile de informaţii regionale", a declarat parlamentarul miercuri, potrivit Daily Mail.

El a adăugat că mulţumită reacţiei rapide a departamentului de informaţii Iranian acţiunea acestora a eşuat. El nu a precizat naţionalitatea celor arestaţi şi nici data când au fost reţinuţi.

Iranul anunţă periodic capturarea sau executarea unor presupuşi spioni americani sau israelieni, şi de cele mai multe ori nu sunt publicate alte detalii.

La începutul săptămânii, a apărut o informaţie potrivit căreia circa 12 spioni ai CIA au fost capturaţi în Iran şi Liban. Administraţia americană se teme că aceştia au fost executaţi.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite