VIDEO Gaddafi a apărut la televiziunea libiană în timp ce juca şah cu un rus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În plin război civil în Libia au apărut imagini cu Muammar Gaddafi jucând şah cu preşedintele Federaţiei Internaţionale de Şah
În plin război civil în Libia au apărut imagini cu Muammar Gaddafi jucând şah cu preşedintele Federaţiei Internaţionale de Şah

Liderul libian Muammar Gaddafi a fost prezentat, duminică seară, la postul public de televiziune din Libia, în timp ce juca o partidă de şah cu rusul Kirsan Iliumjinov, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Şah.

Partida a avut loc în faţa fiului cel mare al lui Gaddafi, iar un televizor din camera în care s-a disputat meciul de şah afişa data de 12 iunie 2011.

Deşi în Libia are loc, de câteva luni, o revoltă împotriva lui Muammar Gaddafi, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Şah a afirmat că doreşte să organizeze, la 1 octombrie, la Tripoli, un turneu internaţional de şah.

Iliumjinov a declarat că vizita sa în Libia era prevăzută de un an, fiind invitat de către Mohamed, fiul cel mare al colonelului Gaddafi. El a afirmat că situaţia este agitată la Tripoli, dar pregăteşte un mare turneu internaţional de şah, deoarece este sigur că până în luna octombrie situaţia din Libia va fi una normală.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite