Fosta finalistă Miss Wold, care a rămas fără mâini şi fără picioare, a decedat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Modelul brazilian Mariana Bridi da Costa, fostă finalistă Miss World, care a rămas fără mâini şi fără picioare ca urmare a unei bacterii ucigaşe, a decedat în această dimineaţă, au anunţat doi prieteni ai săi, citaţi de CNN.

"Biata Mari nu a mai putut rezista. A murit azi-dimineaţă", a declarat Henrique Fontes, director executiv al Miss Univers Brazilia, într-un email trimis CNN.

Renato Lindgren, un prieten al modelului care i-a dedicat un blog, a confirmat moartea ei. "Suntem recunoscători pentru sprijinul şi afecţiunea primite de la toată lumea", scrie el.

În vârstă de 20 de ani, Mariana a fost operată de urgenţă de către doctori după ce a făcut septicemie din cauza unei infecţii urinare cauzată de bacteria pseudomonas aeruginosa.

Ieri, fostul model a respira artificial potrivit declaraţiilor unor oficiali din cadrul spitalului Dorio Silva, din statul brazilian Espirito Santo.

Prietenul modelului, Thiago Simoes, a afirmat că primele simptome ale bolii au apărut în 30 decembrie, dar că doctorii au diagnosticat-o greşit cu pietre la rinichi.

Infecţia a avansat rapid, ea fiind nevoită să se întoarcă în spital, unde a fost diagnosticată cu infecţie urinară. Doctorii au fost nevoiţi să îi amputeze mâinile şi picioarele din cauza septicemiei care a blocat circulaţia sângelui în membrele inferioare şi superioare.

Mariana Bridi da Costa a ajuns de două ori în finala naţională a concursului Miss World, iar anul trecut a participat la concursul Miss Bikini International din China.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite