Fiica adoptivă a lui Gaddafi, care ar fi fost ucisă în 1986, este în viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hana Gaddafi, fiica adoptivă a colonelului libian, despre care Gaddafi anunţase că a fost ucisă de către americani în anul 1986, este în viaţă şi lucrează ca medic, anunţă presa internaţională.

Potrivit unor documente şi fotografii găsite de către rebeli în complexul liderului libian, Hana a studiat medicina la Tripoli, iar în urmă cu patru ani a urmat cursuri de engleză la British Council din Tripoli. Rebelii au găsit şi o foaie de observaţie de la un centru medical, care este semnată „Hana Muammar Gaddafi“, dar şi o fotografie de tip paşaport a unei tinere despre care se crede că ar fi Hana.

Presa internaţională mai notează că o cameră din casa lui Gaddafi era ocupată de o fată, fiind plină cu albume ale formaţiei Backstreet Boys, tratamente anticelulitice şi cărţi de medicină. Mai mult, pe raftul bibliotecii a fost găsită şi o poză cu o tânără de aproximativ 20 de ani, îmbrăcată în halat medical.

Muammar Gaddafi a afirmat că fiica sa adoptică a fost ucisă, în anul 1986, în urma unor bombardamente ale americanilor, ordonate de preşedintele american Ronald Reagan, ca răzbunare pentru atacul asupra unui club de noapte din Berlin comis de agenţi libieni, în care au murit doi militari americani. În ciuda acestor afirmaţii, cotidianul german Die Welt a anunţat, la începutul acestui an, că Hana este medic şi lucrează pentru Ministerul Sănătăţii din Libia. Nemţii adăugau atunci că fiica adoptivă a lui Gaddafi conduce mai multe spitale, vorbeşte foarte bine engleza şi călătoreşte des la Londra, pentru cumpărături.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite