Fiica lui Muammar Gaddafi a născut în Algeria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La doar o zi după ce a părăsit Libia şi a ajuns în Algeria, Aisha Gaddafi, fiica liderului libian Muammar Gaddafi a născut marţi o fetiţă, potrivit ministrului de sănătae algerian.

"Aisha a născut foarte devreme în această dimineaţă fără echipament medical. Are o fetiţă minunată. Mama şi fiica se simt foarte bine", a spus un oficial al guvernului algerian.

Aisha Gaddafi (35 de ani) a ajuns în Algeria fiind însoţită de soţia lui Muammar, Safia, şi fiii ei Hannibal şi Mohammed, a anunţat ministrul de externe al Algeriei, adăugând că nu îi va primi să se refugieze aici şi pe colonelul Gaddafi şi alţi fii ai lui. Plecarea familiei Gaddafi din Libia este unul dintre cele mai seminificative semne că familia, care a domit 42 de ani, îşi pierde din putere.

Liderul rebelilor libieni a cerut, marţi, Algeriei să trimită înapoi familia lui Gaddafi pentru a fi judecată, acuzând totodată ţara vecină de "un act agresiv".

Aisha Gaddafi este avocat de meserie şi a fost supranumită "Claudia Schiffer al Africii de Nord" datorită buclelor ei blonde şi a educaţei europene.Ea s-a măritat în 2006 cu vărul ei, colonelul Ahmet al_Gaddafi al-Qahsi, care a fost ucis în timpul bombardamentelor de la 26 iulie. Asta înseamnă că Aisha va fi o mamă singură.

Casa ei a fost devastată de rebeli săptămâna trecută, acesşti distrugând camera copilului care era gata amenajată. Jucăriile au ajuns deja pe mâna copiilor rebelilor.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite