Economiştii iranieni îl critică pe Ahmadinejad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele iranian, Mahmoud Ahmadinejad, s-a confruntat sâmbătă cu o nouă lovitură la adresa politicii sale economice, cu şapte luni înainte de alegerile prezidenţiale, după publicarea

Preşedintele iranian, Mahmoud Ahmadinejad, s-a confruntat sâmbătă cu o nouă lovitură la adresa politicii sale economice, cu şapte luni înainte de alegerile prezidenţiale, după publicarea unei scrisori critice, semnată de 60 de experţi din ţară, scrie AFP.

În document, economiştii denunţă “preţul mare pe care îl plăteşte ţara din cauza consecinţelor negative ale politicilor guvernamentale”. “Până în prezent, economiştii şi-au prezentat analizele şi criticile în special în ceea ce priveşte modalitatea de cheltuire a veniturilor petroliere.

Însă responsabilii le-au ignorat şi ţara a plătit un preţ foarte mare din cauza consecinţelor negative ale politicilor guvernamentale”, au transmis experţii din cadrul marilor universităţi din Teheran şi din provincie.

Economiştii l-au mai avertizat pe Ahmadinejad şi asupra “injecţiilor necugetate ale veniturilor petroliere în economie”.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite