Dubaiul a mai identificat patru suspecţi în cazul asasinatului liderului Hamas

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alţi patru suspecţi în cazul asasinării liderului Hamas au fost identificaţi de către autorităţile din Dubai. Aceştia au avut asupra lor paşapoarte britanice şi irlandeze, transmite ABC News.

Autorităţile din Dubai au identificat 11 persoane care au călătorit cu paşapoarte falsificate britanice, irlandeze, franceze şi germane, pentru a-l asasina pe liderul Hamas, Mahmoud al-Mabhouh, într-un hotel de lux din Dubai în ianuarie.

Citiţi aici despre cum a fost plănuită asasinarea liderului Hamasului în Dubai

Investigaţiile poliţiei din DUbai dezvăluie că serviciul secret israelian Mossad este implicat în asasinarea lui al-Mabhouh.

Faptul este sigur în proporţie de 99%, dacă nu 100%, a declarat Tamim pentru cotidianul din Dubai.

Dubaiul a scris despre o unitate specială a serviciului israelian de informaţii, responsabilă de asasinarea liderului Hamas - Kidon, în ebraica inseamna "baionetă". Potrivit autorităţilor Emiratului Arab Unit Mossad-ul este responsabil pentru operaţiunile externe similare celei desfaşurate în Dubai.

Şeful grupării Hamas Khaled Meshala negat informaţia, afirmând că "nu este deloc corectă".

Dar, surse palestiniene au insistat că Massoud este chestionat, în contextul speculaţiilor potrivit cărora trădători palestinieni ar fi fost implicaţi în planul de asasinare din Dubai.

Asasinatul a avut loc pe 20 ianuarie. Pe aeroportul din Dubai au sosit 11 indivizi cu avioane separate, cu o zi înainte de asasinat. Ei s-au cazat in hoteluri diferite.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite