Dragoste fără limite pentru animale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chinezii l-au înmormântat cu mare fast pe Mao Mao, unul dintre urşii panda decedaţi din cauza cutremurului din China. Ursul, în vârstă de nouă ani, a fost găsit abia la o lună după

Chinezii l-au înmormântat cu mare fast pe Mao Mao, unul dintre urşii panda decedaţi din cauza cutremurului din China. Ursul, în vârstă de nouă ani, a fost găsit abia la o lună după seism, strivit de un mal de pământ care s-a prăbuşit în apropierea rezervaţiei Wolong.

Înmormântarea lui Mao Mao a fost făcută cu onoruri. Ursul a fost îngropat într-o cutie de lemn pe patru roţi şi a fost jelit ca un om de personalul de la Wololng.

Directorul rezervaţiei şi-a scos preţ de câteva minute şapca de pe cap şi a ţinut-o în mâini în semn de omagiu adus lui Mao Mao, iar îngrijitorul acestuia a izbucnit în hohote de plâns în timp ce depunea în cutia mortuară două mere şi o bucată de pâine.

Cizmuliţe pentru purceluşi stresaţi

Un alt exemplu de afecţiune faţă de animale s-a petrecut de curând în Anglia. Fermierii Andrew şi Debbie Keeble din oraşul North Yorkshire au observat că unul dintre cei şapte purceluşi din ograda lor are fobie faţă de noroi. Ca să îl ajute să depăşească spaima de murdărie, cuplul de fermieri i-a comandat animalului stresat patru cizmuliţe.

După ce s-a văzut încălţat, purceluşul a ieşit la joacă în noroi, alături de cei şase frăţiori ai săi.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite