Atac israelian în Fâşia Gaza- Revista presei internaţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa internaţională de azi scrie despre atacul ce a avut loc dumincă în Fâşia Gaza, forţele israeliene care au sprijinul americanilor în lupta contra talibanilor sau despre un bărbat care a devenit tată în spaţiu. Printre alte subiecte, Traian Băsescu a intrat în turul doi, iar explozia din China a ucis 92 de persoane.

Atac israelian în Fâşia Gaza. Luptătorii israelieni au bombardat Fâşia Gaza, un teritoriu despre care oficialii spun că este un "cuib de terorişti". Atacul forţelor israeline a vizat două fabrici de arme din centrul şi nordul Fâşiei Gaza şi un tunel de contrabandă ce trecea pe sub graniţa cu Egiptul, scrie CNN.

Militarii afgani au sprijinul SUA în lupta contra talibanilor. Oficialii americani şi afgani cred că vor câştiga războiul cu militarii talibani. Iar pentru aceasta, autorităţile acordă sprijin celor care vor în mod independent să ridice armele împotriva talibanilor, scrie New York Times.

A devenit tată în spaţiu. Un astronaut american, aflat la bordul unei nave spaţiale, este la propriu în al nouălea cer, deoarece a aflat că a devenit tată. Randolph Bresnik, care este la prima misiune în spaţiu, a devenit pentru a doua oară tată. Fetiţa lui se numeşte Abigail şi s-a născut în Houston, Texas. Astfel, Bresnik este cel de-al doilea bărbat care devine tată în spaţiu, primul fiind Mike Fincke în 2004, precizează BBC.

Traian Băsescu a intrat în turul doi.
Citând exit poll-urile, China View scrie că preşedintele în exerciţiu Traian Băsescu a câştigat prima rundă a alegerilor din România şi se va confrunta cu liderul de stânga Mircea Geoană în cel de-al doilea tur de scrutin la 6 decembrie.

Deflagraţia din China a ucis 92 de persoane. Potrivit unui nou bilanţ dat publicităţii duminică seara, numărul persoanelor care au murit în urma exploziei din nordul Chinei a ajuns la 92. Încă 16 persoane se află în mină şi aşteaptă să fie salvate. În jur de 530 de mineri se aflau în subteran când a avut loc deflagraţia, notează CNN.


În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite