Alegerea destinaţiilor estivale din Europa se face pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Europeană de Mediu împreună cu Microsoft au realizat un portal pe internet, numit "Eye on Earth", cu informaţii referitoare la calitatea apei şi a aerului de pe plajele europene,

Agenţia Europeană de Mediu împreună cu Microsoft au realizat un portal pe internet, numit "Eye on Earth", cu informaţii referitoare la calitatea apei şi a aerului de pe plajele europene, actualizate zilnic.

O primă aplicaţie se numeşte "Water Watch" şi furnizează date despre calitatea apei de baie din această vară pentru Grecia, Italia, Malta, Olanda, Slovenia, Portugalia şi Slovacia. Informaţiile au fost obţinute prin monitorizarea a 21.000 de locaţii.

De asemenea, portalul "Eye on Earth" va furniza informaţii şi despre calitatea şi temperatura aerului, precum şi despre biodiversitatea zonelor de plajă.

Toate aceste date, dar şi o caracterizare generală a zonei în care se situează fiecare plajă vor fi deosebit de utile pentru operatorii de turism, dar şi pentru toţi cei care îşi caută locuri adecvate pentru vacanţă, în Europa.

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite