Acoperişul unui supermarket s-a prãbuşit în Argentina, provocând doi morţi şi şase dispãruţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acoperişul unui supermarket s-a prãbuşit în Argentina,provocând doi morţi şi şase dispãruţi
Acoperişul unui supermarket s-a prãbuşit în Argentina,provocând doi morţi şi şase dispãruţi

Cel puţin douã persoane au murit, 18 au fost rãnite şi alte şase sunt date dispãrute dupã prãbuşirea, joi searã, a acoperişului unui supermarket la Neuquen, în sudul Argentinei, au anunţat vineri autoritãţile, transmite AFP.

"Pentru moment sunt doi morţi, în timp ce şase persoane sunt încã date dispãrute iar 18 sunt rãnite", a declarat pentru AFP o sursã de la primãria acestui oraş situat la 1.150 de kilometri sud-vest de Buenos Aires.

"Nu putem încã ajunge la anumite zone din cauza riscului de prãbuşire: nu avem astfel un numãr definitiv al victimelor", a declarat pentru presã directoarea Apãrãrii Civile din provincia Neuquen, Vanina Merlo.

Accidentul a avut loc joi searã, chiar înainte de închiderea supermarketului, când o clãdire alãturatã aflatã în construcţie s-a prãbuşit, afectând structura care susţinea acoperişul, a declarat un alt responsabil al oraşului, Marcelo Bermudez.

Conform municipalitãţii, echipele de salvare continuau, vineri, operaţiunile de cãutare a eventualilor supravieţuitori şi de eliberare de sub dãrâmãturi.

Neuquen, cu o populaţie de 300.000 de locuitori, este capitala statului cu acelaşi nume unde economia se bazeazã pe agriculturã, turism şi exploatarea hidrocarburilor.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite