iPhone a provocat isterie în SUA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Americanii au stat cu zilele la coadă pentru a achiziţiona gadgetul minune Mii de americani au stat la coadă, unii timp de mai multe zile, în faţa magazinului "Apple" din New York,

Americanii au stat cu zilele la coadă pentru a achiziţiona gadgetul minune

Mii de americani au stat la coadă, unii timp de mai multe zile, în faţa magazinului "Apple" din New York, nerăbdători să cumpere telefonul iPhone, lansat ieri pe piaţa americană. Greg Parker, clientul care şi-a achiziţionat primul astfel de telefon, a declarat presei că a aşteptat încă de luni, îndurând cu stoicism căldura. iPhone e considerat vârful tehnologiei în domeniu.

Mobilul funcţionează pe baza sistemului Multitouch şi, alături de camera foto şi video, are încorporat un multiplayer tip iPod cu o capacitate de stocare de opt gigabiţi. Telefonul va ajunge şi în Europa până la sfârşitul anului, Vodafone fiind favorită în cursa pentru drepturile de comercializare, potrivit unor surse din cadrul companiei, citate de presa internaţională. Românii îşi pot cumpăra iPhone abia către sfârşitul lui 2007, când analiştii estimează că noul telefon va ajunge în toată Europa.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite