VIDEO Prinţul Harry dansează pe muzica lui Bob Marley în Jamaica. Distracţia, întreruptă de vestea că şase soldaţi britanici au fost ucişi în Afganistan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi nu îşi mai doresc să fie supuşii Majestăţii sale, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, jamaicanii l-au întâmpinat cu braţele deschise pe nepotul său, Prinţul Harry, aflat în turneu în zona Caraibilor.

Localnicii l-au molipsit de bunădispoziţia lor şi pe Prinţul Harry, care s-a lăsat convins să danseze împreună cu ei pe muzica lui Bob Marley.
Dispoziţia musafirului s-a schimbat brusc după aflarea veştii că şase soldaţi britanici au fost ucişi de talibani în Afganistan. În semn de respect, Harry, devenit de curând pilot de avion militar, şi-a modificat programul de la baza militară din Jamaica. Nu a mai participat la antrenamentul de la Kingston. Cei şase soldaţi au fost ucişi miercuri seara, când o bombă a explodat lângă vehiculul blindat în care se aflau, în regiunea de sd-vest a Afganistanului. Informaţia a fost confirmată de Ministerul britanic al Apărării. Este cea mai mare tragedie de la prăbuşirea unui avion militar în Afganistan în 2006. Numărul soldaţilor britanici ucişi în acest teatru de război a ajuns la 400.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite