Daily Mail: „Fratele vagabond al lui Barack Obama, un beţiv fără speranţă care trăieşte într-un cartier de cocioabe”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Publicaţia britanică a realizat un amplu reportaj despre George Obama, fratele vitreg al preşedintelui SUA, care trăieşte în Kenya şi se luptă cu dependenţa de droguri şi de alcool.

George Obama este cel mai tânăr dintre copiii pe care tatăl preşedintelui american i-a avut cu cele patru soţii ale sale. În timp ce Barack Obama s-a născut în Hawai, George s-a născut în Kenya, cei doi având mame diferite. Daily Mail scrie că în timp ce fratele său este cel mai puternic om al planetei şi trăieşte în luxul de la Casa Albă, George Obama îşi duce zilele într-un cartier mizerabil din Kenya şi are probleme cu drogurile şi cu alcoolul.

Reporterii britanici demontează o parte din mărturiile făcute de George Obama în volumul autobiografic „Homeland", în care fratele preşedintelui american scrie că ar fi renunţat la statutul de membru al clasei de mijloc din Kenya pentru a trăi într-un cartier sărac şi a-i ajuta pe oamenii de aici să treacă peste greutăţile vieţii. În aceeaşi carte se acreditează ideea că mulţi locuitori din Kenya şi l-ar dori pe George preşedinte.

Daily Mail scrie că, în realitate, George Obama nu este decât un vagabond care îşi petrece majoritatea timpului înecat în aburii alcoolului. Reporterul care a mers în Kenya să-l întâlnească pe George Obama spune că acesta începe să consume alcool încă de la primele ore ale dimineţii: „După obişnuita strângere de mână, am făcut o greşeală. L-am invitat pe George să luăm prânzul la hotel. Pentru următoarele două zile s-a făcut stăpân pe mini-barul din cameră şi a invitat o mulţime de prieteni şi de «consilieri de securitate» să ia masă şi să bea pe cheltuiala mea, purtându-se ca o celebritate răsfăţată. George se vaită că numele Obama e o povară pentru el, dar îl foloseşte ca să facă rost de bani pentru droguri şi băutură".

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite