Un avion folosit ca ambulanţă aeriană s-a prăbuşit peste un imobil din India şi a omorât zece persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit într-o zonă rezidenţială lângă capitala Indiei, New Delhi, omorând zece persoane.

Avionul, folosit ca ambulanţă aeriană pentru a transporta un pacient la un spital din New Delhi, s-a prăbuşit miercuri seară în Faridabad, zonă rezidenţială de la periferia capitalei indiene, distrugând câteva case şi provocând un incendiu.

"Până acum am găsit nouă cadavre, şapte din avion şi trei de la sol", a declarat adjunctul şefului poliţiei din Faridabad, Praveen Mehta.

Avionul îl transporta pe un om de afaceri grav bolnav din oraşul Patna la un spital din New Delhi, a declarat dr. Alok Kumar, şeful unităţii medicale în care fusese internat pacientul. El a mai precizat că din echipaj făceau parte doi piloţi, doi medici şi un asistent.

În urma impactului avionul s-a rupt în două şi a luat foc, provocând avarii însemnate imobilului. La mai multe ore de la prăbuşire, coada avionului era încă pe acoperişul clădirii, iar motorul putea fi văzut pe o alee din apropiere.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite