O nouă dramă în familia Kennedy: Fosta soţie a lui Robert Kennedy, Mary, a fost găsită moartă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta soţie a lui Robert Kennedy Jr., Mary Kennedy, a fost găsită moartă în locuinţa sa din New York. Poliţiştii au declanşat o anchetă pentru a stabili cauzele care au dus la moartea femeii de 52 de ani.

Din primele informaţii reiese că la ora producerii decesului Mary Kennedy se afla singură în casă, informează Mediafax.

Mary şi Robert Kennedy Jr., nepotul fostului preşedinte american John Kennedy, s-au căsătorit în anul 1994 şi au divorţat în anul 2010. Ea a fost a doua soţie a lui Robert Kennedy Jr., iar cei doi au împreună patru copii.

La trei zile după ce Kennedy i-a cerut divorţul, Mary a fost prinsă de poliţişti conducând sub influenţa drogurilor şi a fost arestată. De asemenea, presa americană a scris că femeia ar fi avut de mai multe ori probleme cu legea în trecut.

Un reprezentant al familiei lui Mary Kennedy a confirmat trecerea în nefiinţă a acesteia. "Regretăm moartea iubitei noastre surori, al cărei spirit creativ le va lipsi mereu persoanelor care au ţinut la ea. Suntem alături de copiii ei, pe care i-a iubit nespus de mult", au transmis rudele defunctei.

Fostul soţ al lui Mary, Robert Kennedy Jr., este gazda unei emisiuni de radio, iar după despărţirea de aceasta ar fi început o relaţie cu actriţa Cheryl Hines.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite