Fosta iubită a lui Breivik, ucigașul din Norvegia: ”Se machia și era disperat să se căsătorească”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O pianistă din Belarus, fosta iubită a ucigașului din Norvegia care a omorât 77 de persoane, a făcut dezvăluiri uimitoare despre Anders Breivik. Potrivit fetei, acesta era disperat să se căsătorească, se machia și avea casa plină de sticle de alcool.

Anders Breivik a devenit cunoscut în lumea întreagă în urma atacului de la Oslo, unde a omorât 77 de tineri care participau la o reuniune pe insula Utoeya la 22 iulie, după ce a detonat o bombă în apropiere de sediul Guvernului norvegian.

Fosta iubită a norvegianului a dezvăluit recent obiceiurile ciudate ale lui Breivik, cât și motivele pentru care relația lor s-a terminat, potrivit The Sun.

Nadya Vulegjanina l-a cunoscut pe Anders Breivik în 2005, pe “Mirese din Ucraina”, un site matrimonial. Ea era disperată să plece din țara sa natală, Belarus, în timp ce el căuta femeia ideală, care să-i dăruiască descendenții perfecți, de rasă ariană.

Relația celor doi a început cu multe e-mail-uri și scrisori de dragoste din partea lui Breivik, care pe atunci avea 26 de ani. La scurt timp acesta a zburat la Minsk, unde a fost cazat în apartamentul în care tânăra locuia cu mama sa.

Cât timp a stat Breivik la Minsk, Nadya a fost convinsă ca îl iubește.

“Atunci părea foarte normal. Era fermecător, foarte bine îmbrăcat și, în comparație cu bărbații din Belarus, știa cum să trateze o femeie. Era politicos și era o adevarată plăcere să-l am în preajmă. El era nerăbdător să se căsătorească, iar eu eram în căutarea unui iubit care să mă ajute să plec din țară”, a spus pianista.

După două săptămâni, Breivik i-a cumpărat bilet de avion iubitei sale și a luat-o în Norvegia, unde au stat împreună în apartamentul lui din Oslo.

Acolo și-a arătat partea bizară a personalității lui, atunci născându-se și primele semne de întrebare în mintea fetei în ceea ce privește relația lor.

“Nu am văzut prea mulți bărbați care se machiază. El o făcea și spunea că ochii conturați cu negru arată mai masculin. La început mi s-a părut distractiv. Nu avea arme în casă, dar avea foarte mult alcool, sticle de votcă, și era mandru de asta, întrucât băutura este foarte scumpă în Norvegia”, a dezvăluit fata.

După ce un timp și-au consumat relația ca un cuplu normal, au apărut tensiuni între cei doi din cauza lipsei de atracție dintre ei, dar și a lipsei lui de respect față de ea.

”Nu exista atracție și am știut că relația nu va funcționa. El se gândea la căsătorie, însă eu am realizat că nu era genul meu. Nu mă respecta. Era un bărbat șovinist care credea că locul unei femei este în bucătărie”, a mai spus Nadya.

După ce a realizat că relația lor nu avea viitor, fata s-a întors acasă, la Minsk. Breivik a început să o asalteze din nou cu mesaje de dragoste, însă ea nu i-a mai răspuns.

Acela a fost momentul când Breivik s-a izolat în casă, în fața computerului, potrivit prietenilor acestuia. În luna iunie a anului 2011 a provocat masacrul în care a omorât 77 de tineri.

După ce s-a despartit de norvegian, Nadya și-a urmat visul și a reușit să plece din țară, ajungând în Statele Unite.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite