Apropiaţii lui Berlusconi îi anunţă plecarea: "Premierul demisionează luni!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silvio Berlusconi nu scapă de probleme
Silvio Berlusconi nu scapă de probleme

Doi jurnalisti apropiati premierului italian Silvio Berlusconi sustin ca acesta va demisiona, poate chiar luni.

Giuliano Ferrara, editor al cotidianului Foglio si fost ministru, extrem de apropiat de Berlusconi, a scris pe pagina de Internet a publicatiei: "Este limpede ca Silvio Berlusconi va demisiona. Este o chestiune de ore, unii spun de minute", informeaza Reuters.

Franco Bechis, vice-director al cotidianului pro-Berlusconi Libero, a anuntat pe Twitter ca Berlusconi va demisiona luni seara sau marti dimineata. "Am stiri certe, Berlusconi demisioneaza pana maine dimineata".

Cotidianul La Repubblica confirma ca cei doi jurnalisti considera ca Executivul Berlusconi a ajuns la capatul liniei.

Berlusconi dezminte informaţiile

Bursa a înregistrat o creştere de aproape 3 la sută, pe fundalul acestor speculaţii, în timp ce nivelurile obligaţiunilor începeau să se destindă.

Premierul italian Silvio Berlusconi a dezminţit luni zvonurile privind demisia sa care circulă pe pieţele financiare, afirmând că acestea sunt "lipsite de orice fundament", potrivit declaraţiilor unuia dintre consilierii săi.

"Am vorbit în urmă cu câteva momente cu preşedintele (Consiliului) Berlusconi, care mi-a spus că zvonurile privind demisia lui sunt lipsite de orice fundament", a declarat Fabrizio Cicchitto, liderul deputaţilor din cadrul PdL.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite