Breivik afectează imaginea Lacoste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imaginea brandului vestimentar Lacoste a fost puternic afectată de norvegianul Anders Behring Breivik, responsabil de moartea de zeci de oameni după ce a săvârşit atacurile din iulie, din Oslo şi de pe insula Utoya. În momentul arestării, Breivik purta un tricou Lacoste cu însemnul specific al firmei, crocodilul verde, fotografiile lui făcând înconjurul presei mondiale.

Multinaţionala Lacoste a luat legătura, în mod discret, cu poliţia norvegiană în speranţa că aceasta poate să facă în aşa fel încât teroristul Anders Breivik să nu mai poarte tricourile polo cu însemnul brandului. Poliţia din Norvegia a confirmat faptul că a fost contactată de oficialii Lacoste, dar nu a oferit alte informaţii, scrie El Mundo.

Imaginea brandului a fost afectată după ce mai multe fotografii cu Breivik purtând un tricou polo roşu de la Lacoste au făcut înconjurul presei. El a purtat articolul vestimentar chiar în momentul arestării sale.

Breivik se consideră un "european bine educat"

Daunele companiei sunt cu atât mai mari cu cât Breivik a declarat că este brandul său vestimentar preferat, pentru că îl prezintă ca pe un "european bine educat cu tendinţe conservatoare".

Popularitatea norvegianului este un alt motiv de îngrijorare pentru Lacoste, în condiţiile în care numele său a fost căutat pe internet de 32 de milioane de ori.

Principalele fotografii cu el, în spaţiul virtual, sunt chiar cele de la reţinere, când purta tricoul polo roşu cu crocodilul verde în partea stângă.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite