Mărturia şocantă a unui sclav eliberat din Marea Britanie: „Nu sunt sclav, acolo este casa mea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Locul în care bărbaţii erau ţinuţi împotriva voinţelor lor
Locul în care bărbaţii erau ţinuţi împotriva voinţelor lor

Poliţia britanică a eliberat, în urmă cu două zile, 24 de bărbaţi care erau ţinuţi într-o casă din Marea Britanie în condiţii insalubre şi împotriva voinţelor lor, de către patru bărbaţi.

Persoanele care au fost găsite în tabăra de nomazi aveau o sănătate precară, iar unii dintre aceştia erau ţinuţi captivi chiar şi de 15 ani. Poliţia a dat însă peste o problemă la care nu se aşteptau, a anunţat Daily Mail. Dave, unul dintre cei 24 de bărbaţi eliberaţi a afirmat că oamenii legii nu trebuiau să intervină, deoarece acolo nu există sclavi, iar toţi oamenii munceau pentru bani. „Nu sunt sclavi, sunt muncitori angajaţi. Muncesc pentru bani, ajută la constuirea drumurilor şi sunt plătiţi just - banul în mână", a spus acesta.

Bărbatul a adăugat că el era fericit cu munca pe care o făcea în acea casă şi doreşte să se întoarcă în rulota în care locuia alături de alţi patru bărbaţi. „Poliţiştii mi-au spus că nu pot să mă întorc acolo, dar le-am explicat că acolo este casa mea şi, în final, mi-au spus că mă pot duce dacă doresc", a spus Dave.

image

În replică, poliţiştii britanici au dat asigurări că oamenii erau forţaţi să muncească şi erau ţinuţi cu forţa în barăcile şi rulotele de lângă satul Leighton Buzzard din regiunea Bedforshire.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite