O femeie care făcea mult sport a avut parte de o moarte stupidă pe munte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Marea Britanie a avut parte de o moarte stupidă, deși făcea mult sport și mânca sănătos. Aceasta a suferit un colaps cardiac în timp ce urca, alături de fiica ei, spre un vârf montan din Alpii Francezi, cu telescaunul.

Cheryl Fairbrother (45 de ani) se afla alături de partenerul său de peste 25 de ani, Stephen Ramsden (49 de ani) în vizită în staţiunea Serre Chevalier, acolo unde fiica sa, Jade Ramsden (19 ani), lucra.

Cunoscuții au povestit despre Cheryl era într-o formă fizică deosebită, mergea mult pe jos, alerga şi mânca sănătos și nimeni nu știa să fi avut vreo problemă de sănătate, potrivit Daily Mail.

Cu toate acestea, femeia a avut parte de o moarte stupidă. Fără să facă vreun efort, acesteia i s-a făcut rău în timp ce urca pe munte, alături de fiica sa, cu telescaunul. La un moment dat s-a simțit amețită și a suferit un colaps cardiac, iar altitudinea nu a ajutat-o prea mult.

Un prieten de familie, Rob Crossley, a susţinut că un accident la schi ar fi însemnat un şoc, dar ar fi fost mai acceptabil decât moartea neaşteptată a unei persoane sănătoase. "E ca un coşmar. O familie extraordinară care se înţelegea atât de bine", a declarat el.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite