FOTOGALERIE Iulia Timoşenko este în stare gravă, în penitenciar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timoşenko a fost fotografiată la fereastra închisorii
Timoşenko a fost fotografiată la fereastra închisorii

După 100 de zile de la încarcerare, Iulia Timoşenko fostului premier ucrainean este în stare gravă neputând să se ridice singură din pat, a declarat, azi,  avocatul său Serghei Vlasenko, citat de RIA Novosti.

Iulia Timoşenko se află într-un penitenciar din Kiev iar starea sa de sănătate s-a deteriorat în mod considerabil în ultimul timp, afirmă avocatul său.

Potrivit acestuia, Timoşenko are dureri puternice la nivelul coloanei vertebrale şi nu se poate deplasa fără ajutor. Avocatul ei a mai spus că va cere instanţei transferul fostului premier, pentru diagnostic şi tratament, într-un spital din Kiev.

O comisie a Ministerului ucrainean al Sănătăţii a fost în vizită la penitenciarul unde este încarcerată Iulia Timoşenko şi a ajuns la concluzia că ea poate fi interogată, făcând recomandări referitoare la tratamentul fostului premier.

Fostul premier ucrainean se află de mai bine de 100 de zile în închisoare. Starea sa de sănătate s-a deteriorat în mod considerabil în ultimul timp, afirmă avocatul său.

Timoşenko a fost fotografiată la fereastra închisorii
Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite