Convorbirile lui Silvio Berlusconi: «Erau 11, am oprit doar 8. Nu puteam mai mult!»

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa italiană a publicat noi fragmente din convorbirile telefonice purtate de premierul Silvio Berlusconi în 2009, în care oficialul italian vorbeşte despre orgiile făcute cu prostituate.

Presa italiană a publicat sâmbătă convorbirea detaliată a lui Berlusconi cu Gianpaolo Tarantini, avută la 1 ianuarie 2009. Premierul povesteşte despre ziua lui, sărbătorit cu puţin timp înainte, şi despre femeile cu care şi-a petrecut noaptea.
"Silvio Berlusconi cerea ca femeile să nu fie mai înalte ca el, care măsoară 1,65 de metri", a spuns cel din urmă.

"Aseară era coadă în faţa uşii; erau 11, dar am oprit numai opt, pentru că nu puteam mai mult; nu pot face totul", ar fi spus Berlusconi potrivit documentelor convorbirii.

Opt persoane, printre care se numără şi Tarantini, au fost inculpate joi la Bari, fiind acuzate că i-au furnizat prostituate lui Berlusconi pentru petreceri desfăşurate în reşedinţele acestuia. Parchetul afirmă că Tarantini a adus cel puţin 30 de femei la locuinţe ale lui Berlusconi, iar multe dintre acestea au întreţinut relaţii sexuale cu şeful guvernului italian în 2008 şi 2009.

Înaintea publicării interceptărilor, Sivlio Berlusconi a afirmat, într-o scrisoare trimisă presei, că nu îi este ruşine de ceea ce a făcut, doarece faptele relatate de presa italiană nu corespund realităţii.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite