Incendiu într-un depozit din Paris ocupat de imigranţi români

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu s-a declanşat luni seara, în jurul ore 21.30 (22.30 ora Românei) într-un depozit dezafectat din Paris, ocupat de circa 80 de imigranţi români.

Toate cele 80 de persoane au reuşit să iasă înainte ca flăcările să cuprindă depozitul situat în fundul curţii unei fabrici dezafectate de carton în care se instalaseră, scrie Le Parisien.

Pompierii au mobilizat importante mijloace pentru a combate incendiul, respectiv aproximativ 130 de pompieri şi 41 de autospeciale. O trecătoare care se simţea rău a fost dusă la spital, dar ocupanţii depozitului nu au fost răniţi.



În jurul orei 23.00 (24.00 ora României), în timp ce focul era complet stins, existau zvonuri potrivit cărora două persoane ar fi rămas blocate în depozit. Verificarea zonei de către pompieri a început abia la miezul nopţii, când prefectura nu a putut confirma sau infirma aceste informaţii.

Familiile de români au ocupat această zonă aparţinând Primăriei Parisului în urmă cu aproape un an. Vecinii s-au plâns de zgomot de mai multe ori, completând chiar şi petiţii.

image
Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite