Un vânzător de arme şi-a ucis şi decapitat un client

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Criminalul a fost arestat de carabinieri
Criminalul a fost arestat de carabinieri

În oraşul Como, situat la aproximativ 65 de kilometri de Milano, a avut loc o crimă teribilă. În urmă cu două zile, pe 1 februarie, un vânzător de arme şi-a ucis şi apoi decapitat un client.

Numele criminalului este Alberto Arrighi, în vârstă de 40 de ani, căsătorit, expert balistic pentru procuratură şi deţinător al unui magazin de arme. Victima se numeşte Giacomo Brambilla, 43 de ani, coordonator a mai multor benzinării Shell.

Potrivit ziarului ¨La Stampa¨, în cursul zilei de 1 februarie, în jurul orei 15.30, cei doi s-au întâlnit la magzinul de arme situat în centrul istoric al oraşului Como. Cei doi negociau vânzarea magazinului către Brambilla care plătise deja un avans de 100.000 de euro.

Discuţia a degenrat după ce au apărut probleme cu restul tranzacţiei. Astfel Alberto Arrighi a pus mâna pe un pistol şi l-a împuşcat în cap pe Brambilla. Apoi, după ce l-a ucis, a aşteptat să vină noaptea, l-a decapitat şi a încărcat resturile italianului în maşina sa, un Porsche Cayenne. După aceea a condus până la râul Crevoladossola unde l-a abandonat.

Lucrul cel mai macabru făcut de criminal este că după ce a scăpat de corpul victimei, s-a dus în pizeria unui asociat de-al său şi a ascuns capul decedatului într-unul din cuptoarele pentru pizza.

Forţele de ordine au fost anunţate de către prietena lui Brambilla că acesta lipseşte. Femeia le-a spus că el se dusese să se întâlnească cu Arrighi. Investigatorii l-au găsit pe criminal în timp ce curăţa de sânge magazinul. El nu şi-a negat crima şi a fost arestat.

Află aici unde se afla arma crimei


Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite