Peste 500 de sate, de vânzare în Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lacasta este primul sat abandonat, care a fost cumpărat
Lacasta este primul sat abandonat, care a fost cumpărat

Printre cei care sunt interesați să cumpere satele se află mai multe agenții imobiliare și particulari, care s-au gândit la un proiect sau la o afacere.

Pe pagina web Pueblosabandonados.es sunt înscrise toate satele abandonate din Spania, însă nu toate acestea sunt și puse în vânzare. Prețul unui sat poate ajunge să coste mai puțin decât un apartament, relatează agenția de știri EFE.

Satul Lacasta, din provincia Zaragoza, este cel mai cunoscut pentru acest tip de tranzacție. Acesta a fost pus în vânzare în urmă cu doi ani, pe suma de 189.000 de euro.

Sfaturi pentru a alege un sat

În primul rând trebuie să aflați care sunt satele abandonate și unde se află. Amplasarea geografică, dacă se poate accede din stradă și clima. Odată ce v-ați selecționat câteva sate preferate, următorul pas este acela de a afla care sunt bunurile private din care este compus, dacă se pot cumpăra și cine sunt proprietarii.

Înainte de a lua legătura cu proprietarii, pentru a ști dacă sunt interesați să-și vândă casele și terenurile, este foarte important să luați legătura cu primăria de care aparține terenul și să aflați ce șanse aveți să aduceți în sat apă potabilă și electricitate.

Află care este cel mai ieftin sat din Spania și câte edificii sunt ridicate pe acel teren

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite