Şase persoane au fost atacate de păduchi într-un tren

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit unui articol publicat pe pagina electronică a ziarului ¨Leggo¨, şase pasageri dintr-un tren al Trenitalia au avut nevoie de intervenţii medicale după ce au fost atacate de un roi de păduchi.

Sursa citată susţine că insectele au ieşit din tetiera unuia dintre scaunele din compartiment. Prima dată au atacat o italiancă ce se îndrepta spre Milano. Femeia se urcase în tren la Padova şi, din cauza păduchilor care efectiv au muşcat-o pe o mare suprafaţă a pielii, a trebuit să coboare la prima staţie.

Roiul de păduchi s-a îndreptat apoi spre un grup de cinci persoane care au reuşit să scape fugind într-un alt compartiment. Italianca a avut nevoie de îngrijiri medicale însă nu se află în stare gravă. Ea a fost tratată la spitalul Borgo Trento din Veneţia unde a petrecut cinci ore sub observaţia medicilor. Aceştia din urmă au glumit pe seama celor întâmplate spunând că ¨din aşa ceva nu se moare¨.

Femeia a denunţat autorităţilor serviciile oferite de Trenitalia. Reprezentanţii companiei feroviare italiene nu au negat cele întâmplate şi au declarat că pasagerilor nu le sunt cerute fişele medicale atunci când se urcă la bord.

Află aici ce au făcut autorităţile italiene cu păduchii din trenitalia

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite