VIDEO-ITALIA: Cel puţin 9 persoane au decedat în urma deraieri unui tren

0
Publicat:
Ultima actualizare:

UPDATE. Carabinierii şi echipajele de prim ajutor de la faţa locului au declarat că numărul răniţilor este mare. Au fost raportate 9 victime.

GALERIE FOTO de la locul accidentului. (You Reporter-Trenul Deraiat).

Vezi aici VIDEO cu alte tragedii feroviare din Italia.

UPDATE (15. 35): VIDEO de la faţa locului.

UPDATE (15.01):  Potrivit reprezentanţilor Protecţiei Civile, bilanţul este de 9 morţi şi 28 de răniţi. Dintre aceştia, şapte se află în stare foarte gravă.

UPDATE (14.51): Potrivit ziarului ¨Leggo¨, bilanţul este de 11 morţi şi 28 de răniţi. Dintre aceştia, şapte se află în stare foarte gravă.

UPDATE (14.10): Bilanţul victimelor a ajuns la 11 potrivit SkyTG24.

UPDATE (13.34): După primele cercetări se pare că alunecarea de teren care a cauzat tragedia a fost provocată de o conductă de irigaţii spartă de mai mult timp.

UPDATE (12.38): Numărul morţilor confirmaţi a rămas la şapte. Primul vagon al trenului a fost afectat foarte puternic de impactul cu doi arbori (FOTO).

UPDATE (12.04): Numărul răniţilor este de peste 30, potrivit SkyTg24.

UPDATE (11.36): Potrivit SkyTG24, cel puţin şapte persoane şi-au pierdut viaţa în urma accidentului feroviar.

Potrivit unui articol publicat pe pagina electronică a ziarului ¨La Repubblica¨, un tren regional a deraiat în apropierea localităţii Merano, situat la aproximativ 30 de kilometri de Bolzano. Sursa citată susţine că atât carabinierii cât şi echipele de prim ajutor care au ajuns la faţa locului au anunţat că există un număr mare de răniţi şi că unele persoane sunt rănite grav.

Până în momentul de faţă nu a fost anunţat niciun deces. Se pare că trenul a ieşit de pe şine în jurul orei 09.00 în porţiunea dintre localităţile Laces şi Castelbello. Deraierea a avut loc din cauză că o alunecare de teren a deformat şinele de cale ferată.

VIDEO de la locul accidentului.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite